Flashback 2015

Hierbij mijn eerste echt BLOG op mijn nieuwe website!
Vandaag is het 1 januari 2016. Dit is een mooie gelegenheid om terug te kijken naar alles wat je hebt gedaan in 2015.

2015…………..
– een jaar met 6 wedstrijden in 6 verschillende landen met 6 finale plaatsen
– een jaar waarin in (bijna) elke maand een poseerles heb gegeven voor startende atleten en atleten die wat meer wilde leren ( De nieuwe data zijn bekend , bekijk de winkel )
– mijn eigen bedrijf 1 jaar bestond en ik een eigen studio heb mogen openen
– een seminar heb gegeven op de sportschool in Zwolle ( www.vitalpalace.nl )
– Een gastoptreden heb verzorgt op de Ironman / Ironmaiden 2015
– Waar ik een fijne sponsor heb gevonden ( www.myprotein.com )
– veel nieuwe mensen heb ontmoet  en mensen beter heb leren kennen
– een betere balans heb gevonden tussen familie / vrienden en de sport die ik doe
– voor de 3e keer genomineerd ben voor sportvrouw van de gemeente Venray
– Mooie successen heb behaald met mijn wedstrijd dames #proudcoach!

Zo heb ik deelgenomen aan 6 wedstrijden. Als start van het seizoen ben ik begonnen met de Loaded cup. Dit was de derde keer dat ik heb deelgenomen aan deze wedstrijd. Deze wedstrijd heb ik in 2012 gewonnen met een 2e plek in de Overall ( mijn 1e internationale wedstrijd ) , in 2013 ben ik hier 2e geworden met een 3e plek in de Overall ENNNNN in 2015 heb ik deze wedstrijd wederom gewonnen met een 3e plek in de Overall. Een super begin van 2015 op deze mooie internationale wedstrijd in Denemarken ( in 2016 voor het eerst in Bochum -> www.loadedcup.dk ).

Daarna kwam het NK…………….
Erg veel spanning en druk voor deze wedstrijd. In 2012 en 2013 wist ik deze wedstrijd al eens te winnen waarna in 2014 op een 4e plek te eindigen. Ik was er dus op gebrand om mij titel weer terug te winnen. Ook het resultaat was daar. Voor de 3e keer ben ik Nederlands Kampioen Bodyfitness geworden en daarmee ook voor de 3e keer de Overall. De ontlading en spanning ging er vanaf om door te knallen naar het Europees kampioenschap. Ook hier weer voor de 4e keer deelgenomen. Elke keer haalde ik net de finale niet ( top 6 ) , maar in 2015 wist ik eindelijk die finale plek binnen te stromen. Met een 6e plek mocht ik naar huis en heb ik Nederland vertegenwoordigd op het EK.
Een mooie afsluiting van het 1e half jaar.

Natuurlijk waren de nieuwe plannen al weer snel gemaakt. Ik had mijn zinnen gezet op de Nicole Wilkins Fitness Championships in Finland. Die werd in 2015 voor de 2e keer gehouden en aangezien ik groots bewondering heb voor Nicole Wilkins zelf moest en zou ik dus weer aanwezig zijn bij deze wedstrijd. In 2014 wist ik een 4e plek te behalen , maar ik wilde nu toch graag in de top 3 eindigen…. Zo wist ik in Oktober 2015 dan toch een 1e plek te bemachtigen op deze wedstrijd.
Daar dit een pro qualifier wedstrijd is ging de overal winnares hier er met een pro card vandoor. Dat zou mijn ultieme wedstrijd zijn geweest , maar helaas mocht het niet zo zijn en ging de procard naar een dame uit Finland. Head up en door naar de volgende wedstrijd. Dit was de Olympia Amateur in Liverpool. Daar aangekomen had ik op de 1e dag een fotoshoot met mijn sponsor myprotein. Deze zit in Manchester gevestigd en dit was dus een mooie gelegenheid om foto’s te maken (in shape!)
2 dagen later was de wedstrijd. Aangezien ik een 1e plek had behaald in Finland waren de ogen op me gericht. In de eerste ronde bleek ik ook op de 1e plek te staan waarna ik na de 2e ronde een 3e plek heb behaald. Voor mij was dit wat teleurstellend , maar uiteindelijk ben ik erg trots en blij met de 3e plek die ik behaald heb. En met het wereld kampioenschap in het voorruitzicht had ik een mooi lijstje met resultaten behaald. Mijn doel was dan ook een finale plek behalen op het WK als afsluiter van dit mooie jaar. Zo wist ik in November op het Wereld kampioenschap weer een finale plek te behalen en trots met een 4e plek naar huis te gaan.  Mijn wedstrijd seizoen had ik niet beter kunnen eindigen met dit resultaat.

Afgelopen maand december heb ik me even niet bezig gehouden met het plannen van een nieuw wedstrijd doel en ben ik eerst tot rust gekomen van dit drukke jaar. Wel heb ik duidelijk een doel voor ogen en die heb ik niet kunnen behalen in 2015 #notdoneyet!  Met een volle batterij en veel inspiratie kijk ik uit naar 2016 en de dingen die daar op me pad gaan komen.

Blijf je me volgen !?!?
Liefs,
Lesley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.