PREPAREDNESS 2016

Goals are SET!
Aangezien een lange maand niet denken aan een volgende wedstrijd werd het weer tijd om een planning te maken.
DUSSS in overleg met mijn coach wat dingen overwogen………..
Wel of niet in het voorjaar het podium op ?!?
Wat moeten we verbeteren ?!?
Kort maar krachtig… Wat is het plan ?

Daarna volgt altijd een overleg met het mijn vriend , Bastiaan. Hij speelt altijd een belangrijke rol in de keuzes die ik maak. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn familie achter me staat in de wedstrijdvoorbereiding. Zo zullen ze me dan ook volledig (onder)steunen.

10411003_885101424885688_1342302865370644574_nMet de resultaten van vorige jaar heb ik met zinnen gezet op een hogere plaatsing op de Europese Kampioenschappen (EK) . Mijn focus zal dan ook hierop liggen. Vorig jaar heb ik hier een 6e plek behaald en deze zou ik maar al te graag verbeteren. Hiervoor zijn er wat dingen ter verbetering en daardoor kies ik ook niet voor een wedstrijd daarvoor zoals Loaded cup of dergelijke. Maar leg ik mijn focus op het EK. Hiervoor moet ik meedoen met het Nederlands Kampioenschap op 24 april 2016 om me te kwalificeren voor het Ateam ( team dat uitkomt voor Nederland ).

Bekijk hier de reis naar Santa Susanna in 2015 🙂

Dus de eerste wedstrijd van dit jaar zal het NK zijn. Deze wedstrijd is nu over 105 dagen , 15 weken , een kleine 4 maanden……………

Ik zal de aankomende weken hier verschillende blogs maken over mijn voorbereiding.

Er zullen wat dingen aan bod komen als ;
– Een nieuwe bikini zoeken c.q maken………. ( Credits voor mijn moeder die mijn bikini’s maakt!! )
– de struggles waar je elke prep weer tegenaan loopt ( jaaaaa sommige dingen blijven bij je 28e prep nog steeds vervelend 😉 )
– De trainingen en voeding die ik doe in mijn prep ( LIKE ! )
– etc etc etc.
Mocht je vragen hebben of onderwerpen die je graag terug ziet komen laat een berichtje achter onder deze blog! 🙂

&&&& Kom je mij supporten ?? 🙂

Liefs,
Lesley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.