2016-PREP #1

31 Januari 2016 was het 12 weken voor het NK.
Al ben ik altijd bezig met het op peil houden van mijn voeding. Begint dan het “strengere” deel van op mijn voeding letten. Dan word het echt tijd dat ik meer richting mijn wedstrijdshape ga.

Zo gezegd zo gedaan………………..

NEEE het gaat niet altijd even makkelijk.
Deze prep ga ik jullie op de hoogte houden van alle leuke dingen en dingen die goed gaan , MAAR ook de dingen die niet leuk zijn en minder goed gaan.

Zaterdag 30 januari is mijn hond ( Scotty ) niet goed geworden. Aangezien Scotty al 15 jaar is , was dit even een erg onrustige dag inclusief nacht. Hier heb ik de hele nacht wakker van gelegen. Gelukkig , nu 1 week later doet Scotty het weer goed! Die ene slechte nacht heeft me wel een paar dagen van stuk gebracht. En was mijn energie niveau niet helemaal op peil. Maar dat is weer bijgetrokken. Slaap vind ik net als mijn training en voeding een belangrijke factor.

Uiteraard zijn er ook dingen goed gegaan………

Ja , ik  heb alle trainingen gedaan , misschien dat sommige een deel van mijn trainingen gezien hebben op snapchat 😛 ( SNAPCHAT = Lesley Barents ). Zo niet…. Start je snapchat en volg me daar !! 🙂
Ook via instagram en facebook zullen er update komen!
Ja , ik heb mijn cardio gedaan , helaas maar 4 x gelukt tot nu toe. Vandaar dat ik morgen op zondag , mijn rustdag een extra cardio inlas. 🙂 YEAHHHH !
En JA ondanks alle hectiek was mijn voeding ook redelijk on point! Er zijn nog wat verbeter punten , maar over het algemeen zit dit goed. Daar ik een hele liever partner heb die mij helpt hierbij. ( Thanks Bas! X )
Hij zorgt ervoor dat ik optijd mijn eten binnen heb gekregen. Zonder hem had ik het deze week anders niet goed gehad met mijn voeding.

Een niet al te beste start van mijn 12 weken “prep” . Sommige denken misschien dat dit meevalt , maar met de doelen die ik wil behalen kan ik geen slechte prep veroorloven en zal ik ook alles geven zoals altijd. Dus op naar een nieuwe week!!!

POSEERLES

Poseerles 31 janZondag 31 Januari was ook de 1e poseerles van 2016 ( Kijk voor de andere data HIER ) in mijn studio in Venray.
Met een leuke groep dames , dit keer allemaal bodyfitness hebben we samen het poseren geoefend.
En alle dames kregen een leuke goodie van mijn MYPROTEIN mee naar huis 🙂

Lees hieronder wat feedback ; Rosita
DaliaKim
Misschien zie ik jou met een volgende poseerles!! ??
Mocht je vragen hebben mail info@lesleybarents.nl

WHAT ELSE ??
– Vrijdag ben ik lekker uiteten geweest met Bas ( Voorlopig een laatste keer tot aan het EK !? 😐 )
– Kom ik steeds dichter bij doelen die ik 2 jaar geleden gesteld heb op werk gebied

Dit was het voor deze week.
Ik zal elke week een blog/vlog of iets plaatsen over mijn prep.

LAAT ME HIERONDER IN EEN REACTIE WETEN WAT JE GRAAG ZOU WILLEN TERUG ZIEN OP DEZE WEBSITE!!!!

Liefs,
Lesley

5 reacties op “2016-PREP #1

  1. Anka Pijnenburg zegt:

    Super leuk dat je een blog bij gaat houden! Ik ga je zeker volgen en ook erg leerzaam om het allemaal te lezen. Veel succes met je prep! Liefss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.