2016-PREP #4

6 WEEKS OUT!

Juliette Bergmann Cup

Gisteren is het wedstrijd seizoen in Nederland geopend met de Juliette Bergmann Cup in Apeldoorn.
Dit is de eerste beginnerswedstrijd in Nederland. Met een uitverkochte zaal en meer dan 200 atleten beloofde dit een erg drukke dag te worden.
ENNNNN ik kan je zeggen dat het dit was!

Om 09:00 begon de inschrijving en om 02:30 lag ik in bed…….
Tja geen tijd voor een prep blog gisteren ūüôā

Ik had zelf 2 dames in de Bodyfitness klasse staan en we hebben een SUPER leuke dag gehad.

1927745_1285652484795254_6461232564647691343_nKarin heeft haar persoonlijke doel behaald en heeft geschitterd op het podium. Ze heeft geen top 6 behaald maar was een kampioen voor haarzelf. Erg mooi om te zien dat ze EINDELIJK heeft kunnen stralen en ooooo wat waren haar familie en vrienden trots. Met het nieuwe doel in zicht gaat ze knallen om de volgende keer wel een top6 plaatsing te behalen!

( karin staat in het midden met blauwe bikini )

12814774_10209216467837226_2811159617571455097_nImke heeft gerock’d als een malle! Met haar opvallende eigen look zag ze er net als karin geweldig uit! En een SUPER 6e plek als resultaat heeft ze het super gedaan. Al hadden we gerekend op een hogere plaatsing , zodat ze door kon naar de Open Rotterdamsche. Gelukkig heeft ze op korte termijn een herkansing om dat toch waar te maken.¬†We gaan feedback vragen en op naar de volgende wedstrijd!!!

 

 

 

 

 

COACH ??

Ik krijg met regelmaat de vraag waarom ik een coach heb , aangezien ik al zoveel ( 28 !! ) wedstrijden gedaan heb en ikzelf personal trainer en gewichtsconsulente ben. En met als reden dat ik zelf dames begeleid naar wedstrijden toe.

Ik heb zelf een coach daar ik van mening ben dat je niet objectief naar jezelf kan kijken.
IEDEREEN kent het gevoel denk ik wel dat je de ene dag voor de spiegel staat en denk “WAUW , je ziet er goed uit. en je bent bijna klaar voor de wedstrijd.” en de andere dag sta je op en denk je “AAAAAH sh*t zeg , het gaat niet goed. Wat moet ik doen ?? “.
OOK ik heb dit , want ja ik ben ook maar eens mens. En aangezien het dan erg fijn is dat er iemand tegen je zegt van het gaat goed of ja klopt je ziet er niet uit je moet harder werken , heb ik een coach nodig!
Mijn coach is een erg getalenteerde dame en doet al zo’n 15 jaar werk in deze sport. Zei heeft hier verschillende opleidingen voor gevolgd en weet dus waar ze over praat en waar ze mee bezig is.

SHAPE UPDATE

Deze week is weer helemaal prima gegaan. Voeding op orde ( denk niet dat dit nog anders zal zijn , mijzelf kennende ). Alle training en cardio gedaan en dus volle bak richting me doel.
Ik moet echt zeggen dat het toe nu toe  , mijn prep volledig naar wens gaat. Ik ben op schema en misschien zelfs wel voor op schema. Al zal mijn coach dit nooit toegeven en altijd mij motiveren om NOG harder te werken.
Ik ben nog een kleine 1 √° 2 kilo van mijn wedstrijdgewicht af en met nog 6 weken te gaan ben ik blij met het resultaat.
Al met al is het dus niet verslappen en gewoon KEI hard blijven knallen!!!!!!

Motivational-Gym-Quote

Sinds vorige week wel een nieuw trainingssplit nu en die ziet er alsvolgt uit ;
Trainingsdag 1 : Benen
Trainingsdag 2 : Armen
Trainingsdag 3 : Rug
Trainingsdag 4 : Borst
Trainingsdag 5 : Schouders
Trainingsdag 6 : Benen
Trainingsdag 7 : RUST

Mijn cardio is 40 minuten op trainingsdagen.

Hieronder het filmpje van het Europees Kampioenschap 2015 in Santa Susanna , mocht je deze nog niet gezien hebben. Om een idee te krijgen van hoe dat is.


Stuur me een email ( info@lesleybarents.nl ) mocht je vragen hebben over mijn prep die je hier graag terug ziet komen de aankomende 6 weken.

Liefs,
Lesley

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.