2016 – PREP #5

4 WEEKS OUT !!!

980755_1059215624099899_2358315243246378720_o

SHAPE UPDATE

Mijn shape gaat erg goed. Ik zit op 1 kilo na op het gewicht dat ik woog toen ik naar het WK in Budapest ging in November , waar ik een 4e PLEK behaalde.
De acherkant van mijn benen ( vrouwen probleem ) komt altijd als laatste mee. Mijn hamstrings komen op dit moment al wel goed door , maar zullen nog beter zichtbaar worden in de laatste week als het vocht er ook af gaat.

Met nog 4 weken tot aan het NK in Schiedam , word het beter maken , volhouden en niet achter de feiten aanlopen.
Soms heb je een prep waarbij je tot 2 weken van te voren jezelf afvraagt of je het gaat redden. Ik ben blij dat ik dat deze keer niet heb. Aangezien ik dit bewust heb geprobeerd te doen , is het ook gelukt. Met mijn werk is het nu een erg drukke periode , zoals ik al eerder heb aangegeven. En dit is dan op dit moment PRIMA te combineren ! 🙂

ENNNNNNNN Mijn bikini is bijnaaaaaa klaar !! 🙂 YAYYYYYYYYY

Loaded cup & Open Rotterdamsche

Dit weekend was ook de loaded cup. Op zaterdag zijn we hier gaan kijken. Altijd een erg leuke show met goede kwaliteit atleten. Nederland heeft een paar mooie resultaten behaald! )

Op zondag was de Open Rotterdamsche een b wedstrijd die tussen de c wedstrijden en het NK in zit.
De kwaliteit word dus met de wedstrijden beter. De dag verliep snel en georganiseerd.
Ik had 2 dames staan op deze dag ; Imke in de Bodyfitness en Veronique in Bikini 1. Beide in een sterke line up zagen ze er PRACHTIG uit. Helaas hebben beide dames geen top3 behaald en zijn niet door naar het NK. Maar ze kunnen ( en ik ben ) SUPER trots zijn op hun shape en het resultaat dat ze hebben behaald!!!! ( Resultaten Atleten by Lesley )

TOT DE VOLGENDE BLOG! 🙂

Liefs,
Lesley

P.S. Hierbij de link voor tickets voor het NK in Schiedam!!
https://theateraandeschie.nl/voorstelling/nbbf
nk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.