Wedstrijdbruining

De tanning die ik gebruik is van PRO TAN!
Dit is de officiële sponsor van de IFBB en ook bijna altijd aanwezig op grote evenementen zoals het EK / WK en dergelijke wedstrijden.

Voor het krijgen van de perfecte kleur zijn er verschillende stappen die ik doorloop………

GB-NEWSTAP 1
De week voor mijn wedstrijd begin ik met het scrubben om mijn huid ph waarde neutraal te krijgen.
Dit doe ik met GET BUFFED. Dit is de scrub die bij de tanning hoort van Protan.
* Bij stap 1 hoort ook minimaal 24 uur van te voren de delen te scheren waar haar zit. Ga je harsen moet je dit langer van te voren doen. Zo geef je je huid voldoende rust om te herstellen zodat je een egale tanning krijgt.

Pro-TanSTAP 2
Met stap 2 begin ik 24 uur voor de wedstrijd met het tannen van de PRO TAN OVERNIGHT competition color. Deze tanning zorg voor een mooie basis bruining waardoor de topcoat bruining straks beter pakt en mooier egaal uitziet. Deze tanning smeer ik 2 á 3 lagen op met een paar uur ertussen zodat deze kan uitbruinen. De hoeveelheid dat je opsmeert ligt aan de huidskleur die je hebt.

PHY-BronzeSTAP 3
Dit is de stap die we gaan doen op de wedstrijddag zelf. Ik als bodyfitness atleet gebruik de PRO TAN Physique color top coat. Dit vind ik bij mijn huidskleur een perfecte kleur. Hoevaak je deze tanning opdoet hangt ook weer af van je eigen huidskleur. Sommige hebben hem maar 1x nodig , en sommige 4x. Dit zou je van te voren op een stukje kunnen testen mocht je het echt niet weten.

STAP 4
Dit zijn de extra dingen die ik gebruik op een wedstrijddag zelf. Zoals hieronder aangegeven is het PRO TAN show shine voor het minder mat lijken van de kleur en waardoor de kleur mooier word en PRO TAN bikini bite voor het vastplakken van mijn bikini zodat deze niet verschuift 😉 !

SSBikini-Bite

 

Via mijn webshop kun je deze producten bestellen.
We wachten nog op de 1e levering en ze zijn op dit moment nog niet op voorraad , maar binnekort zal de voorraad hier zichtbaar zijn.

KOOP UW PRODUCTEN HIER > WEBSHOP PROTAN !

Mocht je vragen hebben over deze tanningsproducten kun je me altijd mailen info@lesleybarents.nl

Liefs,
Lesley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.