OLYMPIA AMATEUR SPANJE 2016

Na lang wikken en wegen toch de knoop doorgehakt!

10 tot 12 Juni 2016 zal ik deelnemen aan de Olympia amateur in Marbella.

Waarom wel / waarom niet ?

Na het EK was ik best teleurgesteld in mijn resultaat. Het was gewoonweg absoluut niet waarvoor ik er heen ging. Mensen met dezelfde ambitie of drive zullen dit begrijpen. EN JA ik ben erg trots dat ik weer 4e van europa ben geworden. Het is een SUPER resultaat!!!! 🙂
Maar na een vakantie ( HEERLIJK IN PORTUGAL! ) waar ik er goed over nagedacht heb toch het besluit genomen om de olympia in marbella te overwegen. Voor mijn gevoel was ik nog niet klaar met dit seizoen.
Na de vakantie zou ik een update sturen naar mijn coach om te kijken hoe ik ervoor stond. Aangezien ik op vakantie ( als enige) gewoon op “dieet” was , wist ik dat de schade niet erg zou zijn.

Zo gezegd zo gedaan. Toen ik terugkwam van vakantie heb ik foto’s gemaakt en ben ik op de weegschaal gaan staan. GEWOON geen schade. Mijn shape was nog helemaal prima , wel wat extra vocht , maar dit zou ik ook hebben als ik thuis was geweest. Een normale reactie van het lichaam. Het gewicht op de weegschaal was dan ook top en op schema. Samen met haar besloten dat ik toch naar Marbella ga! YAYYYY 🙂 ( En na een goed gesprek met wat andere mensen die me altijd kunnen motiveren en de juiste dingen kunnen zeggen! Jullie weten zelf dat het om jullie gaat 🙂 )

Juliette gemaild , inschrijfgeld betaald , tickets geboekt en KNALLEN!

Met nog 18 dagen te gaan ( vandaag is het 25 mei ) komt het alweer dichtbij , maar erg leuk om dit te kunnen doen!

Ik hoop dat jullie me volgen en supporten.

Liefs,
Lesley

 

————————————————————————————

Aangezien ik altijd alle wedstrijden zelf bekostig , zijn sponsoren altijd welkom…..
Mocht je hierin interesse hebben kun je mailen naar info@lesleybarents.nl
Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

————————————————————————————

Een reactie op “OLYMPIA AMATEUR SPANJE 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.